Maastricht

Op zoek naar een stad die de eigenschappen van kunst & cultuur, historie, lekker eten en goed shoppen perfect weet te combineren? Dan ben je bij Maastricht bij het juiste adres! In dit charmant Nederlands stadje is voor ieder wat wils. Het is de perfecte plaats voor een daguitstap om niet enkel te gaan shoppen, maar ook voor het bezichtigen van tal van bezienswaardigheden en musea.

Bezoek het Parijs van Nederland en laat je culinair verassen door de hippe diner-en koffiehotspots, die je overal in de stad kan terugvinden. Wil je liever de historie en cultuur wat opsnuiven? Ga op ontdekkingstocht doorheen de stad en bezichtig de prachtige Sint Servaasbasiliek, het Vrijthof, de gezellige markten en tal van andere historische plaatsen.

In Maastricht is er ook geen tekort aan musea. Voor een mix tussen hedendaagse kunst en oude meesters kan je terecht bij het Bonnefantenmuseum. Als foto's meer jou ding zijn dan is het Museum aan het Vrijthof zeker en vast de moeite waard. Voor een reis doorheen de tijd en een uitgebreid aanbod van de natuurhistorische fauna en flora is het Natuurmuseum de place to be. Dit en nog tal van andere musea en gezellige gallerijen met interessante tentoonstellingen kan je ontdekken in het dynamische Maastricht.

Boek nu je overnachting bij Villa Alba

Boek nu snel je overnachting bij ons.

Boek nu